Fysioterapiapalvelut Laukaassa

Laukaan Fysioterapia tarjoaa kattavat fysioterapiapalvelut.

Suunnittelemme hoidon yksilöllisesti fysioterapeuttisen tutkimuksen ja haastattelun pohjalta. Vastaanottomme sijaitsee hyvällä paikalla Laukaan keskustassa. Tutustu fysioterapiapalveluihin tarkemmin ja varaa aikasi!


Niska-hartiaseudun fysioterapia

Niskakipua voidaan yleensä hetkellisesti lievittää venytyksillä ja liikunnalla, mutta ilman säännöllistä harjoittelua vaiva uusiutuu helposti. Niska-hartiaseudun fysioterapiassa vaivan syy selvitetään haastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimuksen avulla.

Lue lisää >


Olkapään fysioterapia

Olkapään fysioterapiassa on tavoitteena lievittää kipua, palauttaa olkanivelen liikelaajuudet ennalleen ja edistää olkaniveltä tukevien kudosten stabiliteettia.

Lue lisää >


Alaselän fysioterapia

Fysioterapiassa sinulle tehdään alkukartoitus, jossa tutkitaan oireen syytä toiminnallisten testien ja asennon tutkimisen avulla.

Lue lisää >


Neurologinen fysioterapia

Neurologisella kuntoutuksella pyritään ylläpitämään tai parantamaan kuntoutujan arkista liikkumis- ja toimintakykyä sekä tukemaan selviytymistä päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella.

Lue lisää >


Lymfaterapia

Lymfaterapia soveltuu erityisesti leikkausten ja vammojen pre- ja postoperatiiviseen kuntoutukseen. Lymfaterapialla voidaan tehokkaasti parantaa kehon imunestekiertoa ja vähentää turvotusta.

Lue lisää >


Muu fysioterapia

Muihin fysioterapiapalveluihimme kuuluvat mm. leikkauksen jälkeinen fysioterapia, senioreiden fysioterapia sekä jännittyneisyyden fysioterapia.

Lue lisää >


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme mielellämme fysioterapiapalveluihin liittyviin kysymyksiisi. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin sivujemme lomakkeella. Ajanvaraus onnistuu helposti netistä 24 h.

Ota yhteyttä >

Suosittele meitä