Fysioterapiapalvelut Laukaassa

Laukaan Fysioterapia tarjoaa kattavat fysioterapiapalvelut.

Saat nopeasti apua varaamalla ajan meiltä. Suunnittelemme hoidon yksilöllisesti fysioterapeuttisen tutkimuksen ja haastattelun pohjalta. Vastaanottomme sijaitsee hyvällä paikalla Laukaan keskustassa. Tutustu fysioterapiapalveluihin tarkemmin ja varaa aikasi!

Niska-hartiaseudun fysioterapia

Niskakipua voidaan yleensä hetkellisesti lievittää venytyksillä ja liikunnalla, mutta ilman säännöllistä harjoittelua vaiva uusiutuu helposti. Niska-hartiaseudun fysioterapiassa vaivan syy selvitetään haastattelun ja fysioterapeuttisen tutkimuksen avulla.

Lue lisää >

Olkapään fysioterapia

Olkapään fysioterapiassa on tavoitteena lievittää kipua, palauttaa olkanivelen liikelaajuudet ennalleen ja edistää olkaniveltä tukevien kudosten stabiliteettia.

Lue lisää >

Alaselän fysioterapia

Fysioterapiassa sinulle tehdään alkukartoitus, jossa tutkitaan oireen syytä toiminnallisten testien ja asennon tutkimisen avulla.

Lue lisää >

Neurologinen fysioterapia

Neurologisella kuntoutuksella pyritään ylläpitämään tai parantamaan kuntoutujan arkista liikkumis- ja toimintakykyä sekä tukemaan selviytymistä päivittäisissä toimissa kotona ja kodin ulkopuolella.

Lue lisää >

Lymfaterapia

Lymfaterapia soveltuu erityisesti leikkausten ja vammojen pre- ja postoperatiiviseen kuntoutukseen. Lymfaterapialla voidaan tehokkaasti parantaa kehon imunestekiertoa ja vähentää turvotusta.

Lue lisää >

Muu fysioterapia

Muihin fysioterapiapalveluihimme kuuluvat mm. leikkauksen jälkeinen fysioterapia, senioreiden fysioterapia sekä jännittyneisyyden fysioterapia.

Lue lisää >

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vastaamme mielellämme fysioterapiapalveluihin liittyviin kysymyksiisi. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, sähköpostilla tai jättämällä viestin sivujemme lomakkeella. Ajanvaraus onnistuu helposti netistä 24 h.

Ota yhteyttä >

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa